June 14, 2021

Mød RAAW Muse Natalie Jerichau og hendes 'ride or die' skønhedsprodukter  


RAAW MUSE
Natalie Jerichau
Alder 31
Regional Manager Interior Design & Furniture
@nataliejerichau


MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE 
Jeg husker, hvordan jeg gik fra at bruge absolut INGEN makeup til at overdosere foundation og tegne mine øjne op med alt for meget sort eyeliner… sooo sexyyy. Det var dengang i gymnasiet – når jeg tænker tilbage, var vi alle sammen lidt off i den periode. Et lidt mere romantisk skønhedsminde står tydeligt i min hukommelse. Det handler om, når mine forældre gjorde sig klar til at skulle ud, Jeg synes, min mor så så smuk ud og duftede så dejligt.

MINE SKØNHEDSRITUALER OG RUTINER
Jeg bruger ikke meget makeup til daglig, men bruger energi på at fugte min hud og bevare en god glød. Jeg er meget forsigtig med, hvad jeg udsætter min hud for og RAAW lever op til alt det jeg har brug for. Den første jeg gør, når jeg kommer ud fra badet er at anvende Hyaluronic Ocean Serum, som uden tvivl har verdens bedste konsistens. Derover bruger jeg Blue Beauty Drops - jeg kan ikke undvære den olie! Den er min 'ride or die'- Efter den enkle rutine ser min hud flot og ren ud. Hvis jeg ser ekstra træt ud – hvilket sker 6 ud af 7 dage – bruger jeg også Laminaria Eye Créme. Den virker!

NATALIE'S FAVORIT PRODUKTER


MIT YNDLINGS RAAW BY TRICE PRODUKT 
Helt sikkert Blackened Santal parfume. Jeg er afhængig af den duft. Jeg bliver forelsket i alle, der bruger den! Mit yndlings hudplejeprodukter Hyaluronic Ocean Serum. Jeg rejser meget med mit arbejde, og det er hårdt for min hud med på arbejde, og det tager virkelig min hud på med temperaturskift, jetlag og tør luft på fly. Det er blandt andet derfor, jeg er ekstra kræsne med de mærker, jeg bruger til mit ansigt! RAAW er naturlig og økologisk. Det virker for min hud og holder den sund.


MIN SKØNHEDSHEMMELIGHED
RAAW By Trice!


ANDRE SKØNHEDSTIPS, DU GERNE VIL DELE?
Bare hold det ægte og naturligt!